AKTUELT

 

 

Bygg B1 (B10, B11, B20, B21) har tett tak, samtidig jobbes det i de øvrige to B-byggene med innvendig gipsing før maling. Baderomskabinene med tekniske rom er på plass. Det er en flott utsikt når man går på de nylagte gulvene på takterrassene.  Parkeringskjelleren under D-bygget er også i ferd med å ta form.

 

 

 

Det er sommerferie og det blir en rolig periode på Brinken Klokkarstua. Arbeidene går etter planen, bygg B3 og B2 er nesten ferdige utvendig og innvendige arbeider pågår. Betongplaten til B1 ble ferdig støpt før ferien og det er klart for montasje 23. august. Etter ferien blir det stor aktivitet, da også parkeringskjeller i bygg D starter opp for fullt, samt betongplate for bygg A.

Vi ønsker alle en god sommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En RIB-tur ut fra Tønsberg. Til stor glede ble det både hopp og sprett i de store bølgene. En tur ut mot Færder fyr rakk vi også og der var bølgene temmelig høye og urolige. Det ble godt med middag på Værdens Ende, super service og nydelig mat. På vei tilbake fikk vi oppleve skjærgården med holmer, skjær og trange passasjer. Vi oppsummerte turen over kaffe og dessert på brygga i Tønsberg. En riktig flott og opplevelsesrik  sommeravslutning.