BOLIG TIL SALGS

5 prosjekterte hytter, Fjellseterlia Skrim. Se annonse: https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=250233086
Halvpart av tomannsbolig på rundt 105 kvm i BRA. Boligen får en god planløsning med bl.a. 3 romslige soverom, bad og separat toalett. Boligen blir levert med dobbel carport på 45 kvm med terrasse over. Her han du nyte sol og utsikt. Leveransebeskrivelsen ligger vedlagt i prospektet.
Nye boliger i Temsengen Sem, rett utenfor Tønsberg, vil snart bli lagt ut for salg. For mer informasjon, ta kontakt.
Hyttetomter flott beliggende med utsikt utover Eikeren. Tomtene ligger i et etablert hytteområde. Turveier i nærheten. For den fiskeglade er det meget godt fiske i Eikeren med blant annet storørret-stamme. Tomtene er skrående og leveres opparbeidet med ferdig vei, vann, avløp samt elektrisitet til tomtegrensen.
Fagerheimveien 8-10, halvpart av tomannsbolig 107 BRA beliggende på Ormelet. Et svært hyggelig område på Tjøme. Fra eiendommen er det gangavstand til idrettsanlegg, samtidig som det er kort vei til Tjøme sentrum der du har de fleste servicefunksjoner.
På Vesterøya, Sandefjord, skal det bygges 4 vestvendte boliger, 2 eneboliger og 1 tomannsbolig med kort avstand til sjø og bademuligheter, skole og turområder. De inneholder 4 soverom og 2 bad, carport eller garasje. Det er høy standard med en-stavs eikeparkett, flislagte bad og kjøkken med steinplate.
Markenrudveien 28 er en lekker leilighet over to etasjer med stor terrasse og carport. Leiligheten er en del av en vertikaltdelt tomannsbolig. Klar for innflytting
Markenrudveien 26 er en lekker leilighet over to etasjer med stor terrasse og carport. Leiligheten er en del av en vertikaltdelt tomannsbolig. Klar for innflytting
Markenrudveien 20 er en leilighet under oppføring. Her får du en tre-roms i 1. etg. med flotte solforhold og vakker utsikt ut over Ekeren. Bygget vil vær tilsvarende avbildet to-mannsbolig.
Leiligheten i 2. etg. vil få en fantastisk utsikt ut over Eikeren. Leiligheten vil bli romslig og lys med et moderne uttrykk. Bygget vil bli liggende ved siden av avbildet bygg og se likedan ut.
Lekker horisontalt-delt tomannsbolig med flott utsikt. 2. etasje, stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, ett bad/WC og et eget WC-rom og bod.
Lekker horisontalt-delt tomannsbolig med flott utsikt. Stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, ett bad og eget WC-rom.
Enebolig på 120 eller 131m2 Solrik beliggenhet – kommer for salg.
Halvpart av to-mannsbolig på 122m2 - under bygging, klar til innflytting Q1 2020
Moderne og stilrein enebolig på 141m2 - under bygging, klar til innflytting Q1 2020
80m2 nyoppført leilighet i to-mannsbolig
117m2 nyoppført leilighet i to-mannsbolig