BOLIG TIL SALGS

Tomannsbolig i sjønære og barnevennlige omgivelser på Storevar
To lekre eneboliger i rekke på Ekenes. Kort avstand til sjøen og Teie Torv
Tomannsbolig på rundt 105 kvm i BRA pr. enhet. Hver boligenhet har en god planløsning med bl.a. 3 romslige soverom, bad og separat toalett. Boligene blir levert med dobbel carport på 45 kvm med terrasse over. Her kan du nyte sol og utsikt. Se annonse på Finn.no
På Kjørkåsen, solsiden i Andebu skal det bygges fem 4-manns boliger, dvs 20 leiligheter. Kommer for salg.
I Grønnliveien 11 bygges det to flotte 2-mannsboliger med 2 sekundærleiligheter. Arbeidene med det første bygget godt i gang og de første leilighetene er nå lagt ut for salg.
Nye boliger i Temsengen Sem, rett utenfor Tønsberg, er nå lagt ut for salg. Det er 6 eneboliger i kjede med garasje pluss en frittstående enebolig med dobbel garasje. Lekeplass og pent opparbeidet tomt.
I Grønnliveien 11 bygges det to flotte 2-mannsboliger med 2 sekundærleiligheter. Arbeidene med det første bygget er godt i gang og de første leilighetene er nå lagt ut for salg.
Siste mulighet i Madam Cappelensvei i Eidsfoss. To horisontaldelte 2-mannsboliger skal settes opp. Fantastisk utsikt og sol. Nr. 34 ligger i 1. etg. og tilsvarer Nr. 30
Siste mulighet i Madam Cappelensvei i Eidsfoss. To horisontaldelte 2-mannsboliger skal settes opp. Fantastisk utsikt og sol. Nr. 28 ligger i 2. etg.
Madam Cappelensvei 32 ligger i 2. etg. og tilsvarer nr. 28. Den er allerede solgt!
Siste mulighet i Madam Cappelensvei i Eidsfoss. To horisontaldelte 2-mannsboliger skal settes opp. Fantastisk utsikt og sol. Nr. 30 ligger i 1. etg.
Markenrudveien 26 er en lekker leilighet over to etasjer med stor terrasse og carport. Leiligheten er en del av en vertikaldelt tomannsbolig. Klar for innflytting
5 prosjekterte hytter, Fjellseterlia Skrim. Se annonse: https://www.finn.no/realestate/leisuresale/ad.html?finnkode=250233086
Hyttetomter flott beliggende med utsikt utover Eikeren. Tomtene ligger i et etablert hytteområde. Turveier i nærheten. For den fiskeglade er det meget godt fiske i Eikeren med blant annet storørret-stamme. Tomtene er skrående og leveres opparbeidet med ferdig vei, vann, avløp samt elektrisitet til tomtegrensen.
Fagerheimveien 8-10, halvpart av tomannsbolig 107 BRA beliggende på Ormelet. Et svært hyggelig område på Tjøme. Fra eiendommen er det gangavstand til idrettsanlegg, samtidig som det er kort vei til Tjøme sentrum der du har de fleste servicefunksjoner.
På Vesterøya, Sandefjord, skal det bygges 4 vestvendte boliger, 2 eneboliger og 1 tomannsbolig med kort avstand til sjø og bademuligheter, skole og turområder. De inneholder 4 soverom og 2 bad, carport eller garasje. Det er høy standard med en-stavs eikeparkett, flislagte bad og kjøkken med steinplate.
Markenrudveien 28 er en lekker leilighet over to etasjer med stor terrasse og carport. Leiligheten er en del av en vertikaltdelt tomannsbolig. Klar for innflytting
Markenrudveien 26 er en lekker leilighet over to etasjer med stor terrasse og carport. Leiligheten er en del av en vertikaltdelt tomannsbolig. Klar for innflytting
Markenrudveien 20 er en leilighet under oppføring. Her får du en tre-roms i 1. etg. med flotte solforhold og vakker utsikt ut over Ekeren. Bygget vil vær tilsvarende avbildet to-mannsbolig.
Leiligheten i 2. etg. vil få en fantastisk utsikt ut over Eikeren. Leiligheten vil bli romslig og lys med et moderne uttrykk. Bygget vil bli liggende ved siden av avbildet bygg og se likedan ut.
Lekker horisontalt-delt tomannsbolig med flott utsikt. 2. etasje, stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, ett bad/WC og et eget WC-rom og bod.
Lekker horisontalt-delt tomannsbolig med flott utsikt. Stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, ett bad og eget WC-rom.
Enebolig på 120 eller 131m2 Solrik beliggenhet – kommer for salg.
Halvpart av to-mannsbolig på 122m2 - under bygging, klar til innflytting Q1 2020
Moderne og stilrein enebolig på 141m2 - under bygging, klar til innflytting Q1 2020
80m2 nyoppført leilighet i to-mannsbolig
117m2 nyoppført leilighet i to-mannsbolig